Volvo wiellader L110F draait dagelijks twaalf uur bij Daanen Altforst

Door Nieuwsdumper.nl op dinsdag 27 december 2011 20:15, views: 1.840

Kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede restwaarde waren de ingrediënten om de Volvo L90F van Daanen Altforst B.V. in Dreumel in te ruilen voor een Volvo L110F.

 

“De komst van de Volvo L90F en EC240C heeft ons geen windeieren gelegd. We vergen veel van onze machines, gemiddeld zijn ze toch twaalf uur per dag in touw. Toen de L90F aan vervanging toe was hadden we geen twijfel en hebben we een Volvo L110F besteld”, zegt de inmiddels gepensioneerde vader Nol Daanen.

 

Zonen Eef en Ronald, de huidige directeuren van Daanen Altforst B.V., zijn tevreden. “De wiellader doet het geweldig. Een groot kassencomplex in Steenbergen moest ruim baan maken voor de aanleg van een gedeelte van de snelweg A4 om Steenbergen. Een groot project maar dat kunnen we aan met onze Volvo’s. De EC240C vult met vaste regelmaat de breker en de L110F voert direct het puin af.”

 

“Omdat de machine niet vaak bij huis is hebben we gekozen voor een extra groot reservoir voor de vetsmering zodat we minder vaak moeten bijvullen.” “Het is goed toeven in de stofvrije cabine, we werken altijd in het stof maar door de omkeerbare fan en tweetraps luchtfilter merk ik daar weinig van. Met de joystick is het handig manoeuvreren, een pluspunt want ik moet de hele dag heen en weer rijden”, vertelt Ronald, de vaste machinist van de L110F.

 

Eef merkt op dat CareTrack een uitkomst is. “Onderhoudsbeurten plannen we in wanneer het ons past. De machine is enorm zuinig, dat verrast ons steeds opnieuw. Van deze Volvo verwachten we ook een hoog rendement en hopen er minstens 12.000 uur mee te draaien. Dat gaat vast wel lukken.”

 

Trots

Vader Nol Daanen is begonnen bij Van Summeren. Toen werd er veel grondverzet verricht voor steenfabrieken. Hij nam in 1983 de zaak over. Eef voegde zich toen ook bij Daanen Altforst B.V., Ronald in 1991. Ook richtten ze samen met Joop Rodenburg de combinatie Daanen & Rodenburg Sloopwerken B.V. op. Daanen Altforst B.V nu een prachtig bedrijf met elf harde werkers en een sterk machinepark.

 

www.daanenenrodenburgsloopwerken.nl

www.kuiken.nl

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!
Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar