Nieuwe Doosan DX170W-5 voor van Boxmeer Helmond

Door Staad Veghel BV op vrijdag 23 december 2016 12:10, views: 503
Staad groep Veghel heeft onlangs een nieuwe Doosan DX170W-5 afgeleverd bij van Boxmeer in Helmond. Koen Stekelenburg, is helder in de keuze voor de nieuwe aankoop. "Doosan wordt een steeds vertrouwder merk. Elk merk moet onderhouden worden en hebben vroeg of laat met storingen te maken. Het bedrijf Staad geeft ons meer dan voldoende vertrouwen om dan toch weer een Doosan te kopen. De deskundigheid en steun van Staad om ons te ondersteunen op momenten waarop dat nodig is, dat is wat wij belangrijk vinden. De laatste weken van dit jaar hebben we constant extra machine's ingehuurd via Staad Rental ook dat is prettig. Onze opdrachtgevers verwachten inzetbaarheid en flexibiliteit van ons, nogmaals Staad in combinatie met Doosan is dan voor ons een betrouwbare partner om hier invulling aan te geven. Zo willen we graag werken, de volgende nieuwe machine voor 2017 is al weer besteld bij Staad;-)"
Deze Doosan DX170W-5 bij van Boxmeer is voorzien van een zuinige en krachtige 6-cilinder Doosan Tier 4 Final / Stage 4 motor met AdBlue technologie. De Doosan DX170W-5 voldoet aan de modernste emissienormen en is van het ''Common Rail''-type met een vermogen van 140 PK / 102 KW en een laag brandstofverbruik. De ZF transmissie bestaat uit ZF Heavy-duty assen, 4-traps powershift met cruise control functie.
Voor al uw opdrachten in groen- en cultuurwerken, GWW, agrarisch loonwerk, leveranties en meer, is Van Boxmeer het antwoord. Zij werken voor overheidsinstellingen, waterschappen, agrariërs, groenaannemers, bouwbedrijven, aannemers, het MKB en particulieren. http://www.vanboxmeer.nl
In de werkplaats van Staad BV, is de Doosan DX170W-5 naar de wensen en eisen van van Boxmeer opgebouwd. Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een oplossing om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken, dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines. Ook voor service onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.
Dit gebeurt door Staad BV vanuit Veghel en Staad Huijsmans vanuit Bergen op Zoom.
Test een Doosan en je wilt niet anders meer!!!
Kijk op http://www.staadgroep.nl voor meer informatie
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!


Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar