Mooie gebruikte Doosan DX170 voor Crienen Baarlo

Door Staad Veghel BV op zondag 18 december 2016 13:00, views: 374
Staad groep heeft onlangs een mooie gebruikte Doosan DX170 afgeleverd aan G.J. Crienen en Zn BV uit Baarlo. We treffen Leon Crienen op het bedrijf in Baarlo, een gepassioneerde ondernemer met een enorme machinisten ervaring en een duidelijke mening waar een grondverzet machine aan moet voldoen. Leon heeft het allerbeste voor met zijn opdrachtgever en de opdracht maar wil de "klus" dan ook met de juiste machines uit kunnen voeren. Leon dit is de eerste Doosan in jullie werkmaterieel waarom de keuze Doosan – Staad? Leon Crienen; "Daar kan ik heel helder in zijn, ik was op zoek naar een jong gebruikte machine en Rick Swinkels van Staad heeft dit prima opgepakt. Hij kwam heel snel met deze DX170 met iets meer dan 2000 uur, een mooie machine die er prima bij stond. De machine is in onze bedrijfskleuren gespoten en er is zelfs op bepaalde onderdelen nog een garantie periode afgesproken. Dit is onze eerste Doosan, het merk is in de markt een enorme opmars aan het maken, Staad als bedrijf had ik al langer op mijn netvlies. Rick Swinkels kwam regelmatig een praatje maken en is iemand die weet waar hij het over heeft. Daar kan ik met mijn eigen passie voor ons vak alleen maar van genieten en zelfs van leren, ik heb Rick en Staad de handel gegund door het snelle werken, mooie aanbod en natuurlijk een scherpe aanbieding. De marges van de opdrachten staan al geruime tijd onder druk, dus wij moeten scherp inkopen om uiteindelijk iets te kunnen verdienen. De afdeling Used van Staad heeft een goed bod gedaan op onze inruil waardoor ik een prima gevoel heb aan deze jong gebruikte Doosan DX170. Dat hebben ze goed voor elkaar bij Staad!!!"
G.J Crienen en Zn BV is sinds 1933 actief op het gebied van Transport, Grondverzet, Machineverhuur en Zand- en Grindhandel in de Benelux en Duitsland en is gevestigd in het Noord-Limburgse Baarlo. In de afgelopen jaren hebben zij zichzelf ontwikkeld tot een betrouwbare en vakbekwame partner met een veelzijdig machine- en wagenpark en goed opgeleide én gekwalificeerde medewerkers met jarenlange ervaring in dienst. http://www.crienen.nl
Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een oplossing om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken, dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines. Ook voor service onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.
Dit gebeurt door Staad BV vanuit Veghel en Staad Huijsmans vanuit Bergen op Zoom.
Daag ons uit, met jullie vraagstukken!!!
Kijk op www.staad-groep.nl voor meer informatie.
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar