Eerste Doosan voor A&R infra uit Nistelrode

Door Staad Veghel BV op dinsdag 13 december 2016 16:50, views: 314

Staad Groep uit Veghel heeft onlangs een nieuwe Doosan DX140W-5 afgeleverd bij A&R infra uit Nistelrode. Dit is de eerste Doosan voor het bedrijf, Arjan van Gaal van A&R infra is duidelijk in zijn motivatie voor de keuze van Staad en Doosan. "Staad is een jong bedrijf met enorme ambitie en 'oude' wortels uit de landbouw. Dit geeft voor ons als koper vertrouwen, we horen goede verhalen over service en onderhoud, dat vinden we belangrijk. In ons werk is inzetbaarheid, 24 uur per dag, als de situatie daar om vraagt een vereiste. We doen dan uitsluitend zaken met bedrijven die ons hierin kunnen ondersteunen. Natuurlijk hebben we ook met andere merken aan tafel gezeten, de voordelige aanschafprijs van de nieuwe Doosan DX140W-5 in combinatie met het eerder genoemde heeft de doorslag gegeven voor Staad en Doosan". Voor vakwerk is betrouwbaar gereedschap onontbeerlijk. Doosan gebruikt hooggespecialiseerde ontwerpen en onderzoeksinstrumenten om de duurzaamheid en stevigheid van haar machines te garanderen. De materialen en constructies worden onderworpen aan strenge tests om de sterkte en weerstand onder de meest extreme omstandigheden te meten. Doosan is de enige fabrikant die in deze klasse een soepele, betrouwbare en sterkte 6-cilinder motor levert die ook aan Stage IV voldoet.

A&R Infra is in januari 2009 ontstaan, hiermee werden gezamenlijke plannen van twee voormalige collega's samengevoegd met één gezamenlijke visie die heeft geresulteerd in een jong en actief bedrijf: A&R Infra. Een dynamische mix met een enorme diversiteit aan mogelijkheden. A&R infra kan u vooruit helpen met; grondwerk, rioolwerkzaamheden, bestrating, vernieuwing- demontage en aanleg van infrastructuur maar ook diverse cultuurtechnische werken en terrein onderhoud. www.ar-infra.eu

In de werkplaats van Staad BV is de Doosan DX140W-5 naar de wensen en eisen van A&R Infra opgebouwd met o.a. een Engcon EC 214 met S60 snelwissel systeem, freshfilter M10 overdrukssysteem en een overbelasting signalering tijdens hijswerkzaamheden.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een oplossing om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken, dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines. Ook voor service onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

Dit gebeurt door Staad BV vanuit Veghel en Staad Huijsmans vanuit Bergen op Zoom.

Daag ons uit, met jullie vraagstukken!!!

Kijk op www.staad-groep.nl voor meer informatie.
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar