Inter-Techno kijkt terug op succesvolle Winter-Techno dagen!

Door Inter-Techno op donderdag 8 december 2016 17:25, views: 161
Op 25 en 26 november jl. vonden de Winter-Techno dagen plaats bij Inter-Techno in Apeldoorn. Ook zusterbedrijven Gencom (Doosan portable power) en 123 Machineverhuur toonden hun producten en diensten tijdens deze dagen. Op het buitenterrein was een grote tent opgebouwd waar de gasten verwelkomd werden.
Het geheel was in winterse sferen aangekleed en het weer paste ook bij het thema. Met een zonnetje en temperaturen rond het vriespunt gaf het een echt winters gevoel.

 

Als importeur en dealer van Bobcat en Weycor waren er vele schrankladers, minikranen, verreikers en wielladers opgesteld. De werknemers stonden klaar om een ieder het laatste nieuws over deze producten te vertellen. Met diverse Winter-Techno aanbiedingen en voordelige lease mogelijkheden was het voor de bezoekers aantrekkelijk om een nieuwe machine aan te schaffen. Ook stonden er ruim 30 machines op de occasionshow. Dus ook voor de bezoeker die niet op zoek was naar een nieuwe machine waren er genoeg mogelijkheden.

Hoogtepunt tijdens deze 2 dagen was de Nederlandse introductie van de Weycor (voorheen Atlas) AR250 14-tons wiellader. Deze machine stond groot uitgestald bij de entree. De 1e reactie van onze klanten waren lovend. Veel gehoorde opmerkingen waren: 'compacte machine, geweldig zicht rondom en efficiënte verbruik vermogens verhouding. Het bevestigt dat Weycor (Atlas) de juiste koers richting de toekomst vaart.

Traditiegetrouw waren de Bobcat behendigheidswedstrijden ook aanwezig. een ieder kon zich hier voor inschrijven en meedingen voor mooie prijzen. Het was mooi om te zien dat deelnemers die weinig ervaring hebben met machines snel en makkelijk de Bobcat machines weten te bedienen.

Inter-Techno kijkt tevreden terug op de Winter-Techno dagen waar ze de bezoekers in grote getale mochten verwelkomen en er ook weer vele verkoopdeals werden gesloten . Houd de website www.intertechno.nl in de gaten, want binnenkort gaan wij de nieuwe Weycor (Atlas) AR250 aan de tand voelen!


Voor meer foto's kijkt u op onze facebook.

Weycor heeft een speciale website gelanceerd voor de nieuwe AR250e wiellader. Klik hier om daar heen te gaan.

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!


Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar