Nieuwe Doosan DX19 voor van Elk grondwerk Mill

Door Staad Veghel BV op woensdag 30 november 2016 19:50, views: 300
Mooie uitbreiding voor van Elk grondewerk Mill met nieuwe Doosan DX19 Anselm van Elk, eigen draaier, is duidelijk in zijn motivatie over de nieuwe Doosan DX19; "Zet er maar gerust in dat ik koop op vertrouwen en relatie met dealer en het vervolgens daarbij behorende merk. Bij Staad weten ze wie ik ben en wat me bezig houdt, dat vind ik fijn. Ondanks de groei die ze doormaken blijft het een bedrijf waarin persoonlijk contact enorm belangrijk blijft. Het voordeel van deze nieuwe Doosan DX19 is de ruimte in de cabine, ik heb helaas met enige regelmaat rugklachten maar in deze cabine kan ik ruim in een prima stoel zitten wat deze klachten zeker beperkt."
Dankzij het inschuifbare onderstel kunt je met de Doosan DX19 gebouwen door de deuropening binnenrijden. De zijdelings verplaatsbare graafarm biedt een uitstekend zicht op het werk. De cilinder is aan de linkerzijde geplaatst waardoor er minder kans is op schade aan objecten in de buurt.
De DX19 past eenvoudig op een conventionele aanhanger en door de in de bovenbouw geïntegreerde verankeringspunten uiterst gemakkelijk en veilig te vervoeren.
Van Elk grondwerk Mill heeft oude wortels vanuit Oeffelt maar is sinds enige jaren gevestigd in Mill, het bedrijf beschikt ook over een Doosan 140W dus met de nieuwe aanwinst kan het zowel grote als kleine werkzaamheden uitvoeren.
In de werkplaats van Staad BV, de leverancier van de nieuwe machine, is de Doosan DX19 naar de wensen en eisen van Ansem van Elk opgebouwd met o.a. Eurosteel snelwissel met gecertificeerde hijshaak en een uitgebreide set Eurosteel bakken.
Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines.
Zij bieden een oplossing om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken, dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines. Ook voor service onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn. Dit gebeurt door Staad BV vanuit Veghel en Staad Huijsmans vanuit Bergen op Zoom.
Test een Doosan en je wilt niet anders meer!!!
Kijk op www.staad-groep.nl voor meer informatie.
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar