Robuuste nieuwe Doosan DX300LC-5 voor Wolter groep Brunsum

Door Staad Veghel BV op dinsdag 22 november 2016 11:50, views: 488
Wolter groep sloopwerken in Brunsum heeft onlangs, een door Staad BV Veghel, geleverde Doosan DX300LC-5 in gebruik genomen. Peter Wolter en machinist John Toering worden bezocht tijdens sloopwerkzaamheden in Kerkrade. Peter Wolter; "Dit is onze eerste Doosan bij ons graafmaterieel, ik houd me samen met de machinist zeker bezig met de aanschaf van de machine en wil daar goede afspraken mee maken met de leverancier. Na het moment van aanschaf draag ik de machine letterlijk over aan de machinist, vanaf dat moment is hij het aanspreekpunt. John moet communiceren wanneer er onderhoud of een storing aan de machine is, ik wil alleen maar weten als dit nadelige gevolgen heeft voor onze werkzaamheden zodat ik hier op de juiste wijze invulling aan kan geven. De leverancier moet ons kunnen ontzorgen, we maken daar vooraf goede afspraken over en daar moeten we van op aan kunnen. Wij doen ook veel calamiteiten werkzaamheden, dan kun je geen stilstand van een machine veroorloven. Dit heeft mede bijgedragen aan de keuze voor Doosan en Staad BV in Veghel. Wij hadden Doosan als merk al langer op het oog, uiteindelijk zijn we samen in Veghel gaan kijken en wat we daar zagen straalde kwaliteit en vertrouwen voor ons uit, iets wat we de afgelopen tijd helaas minder ervaarden bij onze eerdere leverancier. Er werd bij Staad met ons meegedacht in diverse mogelijkheden en deze nieuwe Doosan DX300LC-5 was ook nog eens snel leverbaar. De uiteindelijke professionaliteit van Staad en Doosan zal blijken als we ze ook echt nodig hebben maar als we daaraan twijfelde hadden we deze aankoop natuurlijk nooit gedaan."
De Doosan DX300LC-5 heeft verstevigde gietstukken, de gesmede stalen scharnieren en de versterkte arm en giek kunnen tegen een stootje. De grote en robuuste giek- en armcilinders zorgen voor een soepele en krachtige werking in het veld met een betrouwbare- geavanceerde pen-en-bus technologie.
De Scania motoren die aan de stage IV voldoen zijn bijzonder sterk, met een hoog koppel bij een laag toerental. Het systeem maakt geen gebruik van roetfilters wat een lager brandstofverbruik oplevert.
Machinist John is voor nu prima tevreden over zijn nieuwe Doosan DX300LC-5; " Met zoveel capaciteit kan ik de meeste werkzaamheden uitvoeren op een gering toerental, dat werkt soepel toch snel en draagt bij aan een gunstig brandstofverbruik."
Wolter Groep is ontstaan door de samenvoeging van een groep personen die over een jarenlange ervaring in de branche beschikken, echter ieder met zijn eigen expertise. Zij zijn gespecialiseerd in de uitvoering van sloopwerken, waarbij het streven is een zo groot mogelijk deel van de te slopen materialen weer geschikt te maken voor hergebruik. Zij slopen op een veilige en milieubewuste manier, hiervoor zijn wij dan ook de benodigde certificeringen in huis. www.woltercrijns.com
Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een oplossing om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken, dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines. Ook voor service onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.
Dit gebeurt door Staad BV vanuit Veghel en Staad Huijsmans vanuit Bergen op Zoom.
Test een Doosan en je wilt niet anders meer!!!
Kijk op www.staad-groep.nl voor meer informatie.
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!




Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar