Opnieuw Doosan voor Dirix Elsloo

Door Staad Veghel BV op dinsdag 15 november 2016 09:20, views: 510
Dirix in Elsloo heeft onlangs een nieuwe, door Staad-groep geleverde, Doosan DX160-5 in gebruik genomen. Machinist Martijn heeft een duidelijke mening over "zijn" nieuwe machine: "Ik heb jaren heel tevreden gewerkt met de Doosan voorganger van de nieuwe investering. Deze nieuwe Doosan DX160-5 verbaast me enorm in uitstraling, snelheid, comfort en brandstof verbruik. Het is gewoon een enorme gave machine om te zien, de werksnelheid daagt me uit om nog een tandje bij te schakelen, door de lucht geveerde stoel zit ik bijzonder comfortabel en het lage brandstofverbruik doet me verbazen. Ik wil kwalitatief mooi werk leveren in een verantwoord goed tempo en als ik dan zie hoe zuinig deze Doosan DX160-5 werkelijk is, daar wordt niet alleen ik blij van maar ook mijn werkgever Dirix Elsloo. Ik kan voorlopig prima vooruit met de nieuwe aanwinst!!!"
Doosan is de enige die in deze klasse een soepele, betrouwbare 6-cilinder motor levert. Alle compartimenten zijn eenvoudig toegankelijk wat bijdraagt aan een eenvoudig onderhoud en hogere beschikbaarheid. Onderhoudsgegevens zijn rechtstreeks afleesbaar op het bedieningspaneel.
Dirix Elsloo is in 1923 opgericht als eenmanstransportbedrijf en is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf tot ver buiten de regio. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Dirix is in staat om voor zowel bedrijven, overheden als particulieren flexibel aan de slag te gaan. Daarbij is de omvang van het project niet van belang. Flexibiliteit is mogelijk door goede planning en effectieve inzet van professionals, www.dirix.nl
Staad groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een complete range machines om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken. Dit doen ze vanuit Veghel en Bergen op Zoom.
Kom een Doosan testen en je wilt niet anders meer!!!
Kijk op http://www.staad-groep.nl voor meer informatie.
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar