8e Doosan voor Leenaerts Born

Door Staad Veghel BV op donderdag 10 november 2016 08:50, views: 493
Nieuwe Doosan DX235LC-5 voor leenarts Born
Begin oktober heeft Leenaerts Born een door Staad-groep geleverde Doosan DX235LC-5 in gebruik genomen. Deze machine is zeer compleet uitgerust geleverd en door Marlomar in Son in de bekende Leenaerts bedrijfskleuren gespoten. Het is 8e Doosaan machine die door de Staad groep aan Leenaerts wordt geleverd.
Deze Doosan DX235LC-5 is uitgerust met een Doosan DL06P motor die aan Stage IV voldoet, is bijzonder sterk, met een hoog koppel bij een laag toerental en maakt geen gebruik van roetfilters en het daarbij behorende regeneratiesysteem, wat een lager brandstofverbruik oplevert. De nieuwe Doosan DX235LC-5 heeft een van de ruimste cabines in de markt, met een laag geluids- en trillingsniveau en uitstekend zicht rondom. Volledig instelbare verwarmde stoel met luchtvering, standaard airconditioning met klimaatregeling.
Leenaerts Born is vanaf de oprichting in 1974 gegroeid naar een middelgroot familiebedrijf en inmiddels actief in waterwerken, milieuwerken, sloopwerken, transporten en handel in grond- bouw- en afvalstoffen. Kwaliteit leveren is echter altijd de basis gebleven in de bedrijfsvoering en de basis voor de samenwerking met hun klanten. www.leenaerts.nl
Staad groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een complete range machines om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken. De vakbekwame en goed gemotiveerde werknemers kunnen met behulp van een modern machinepark elke uitdaging aan. Kijk op www.staad-groep.nl voor meer informatie.
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar