Nieuwe Doosan DX235LCR-5 voor van den Berk uit Erp

Door Staad Veghel BV op dinsdag 1 november 2016 14:45, views: 563
Hans van de Ven, vaste machinist op de nieuwe Doosan DX235LCR-5 is enorm verheugd met de nieuwe machine waar hij in relatief korte tijd al ruim 200 uur op heeft gedraaid. De combinatie van compactheid, een goede hefkracht en een comfortabel, soepel en nauwkeurig graafvermogen maakt dat deze machine een mooie aanvulling is voor van den Berk grond- weg en waterbouw. Om het gebruik op krappe locaties te vergemakkelijken is de zwenkstraal aan de achterkant van een Doosan DX235LCR-5 beduidend minder dan bij de conventionele machines. De nieuwe Doosan DL06P motor voldoet aan Stage IV en bouwt voort op het succes van de StageIIIB- motoren. Hij heeft geen roetfilter nodig om aan de uitstooteisen van Stage IV te voldoen, dus minder onderhoud en een hogere beschikbaarheid.
Aanneming bedrijf G. van den Berk is sinds 1984 werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw en in de loop der tijd uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 35 vaste werknemers en een diversiteit aan eigen materieel. Onder de activiteiten van het bedrijf vallen naast de reguliere werkzaamheden van de grond,- weg- en waterbouw ook verschillende specialistische werkzaamheden. Door de combinatie van vakkennis en een flexibele instelling kunnen zij optimaal tegemoet komen aan de specifieke wensen van zowel de overheid als bedrijven en particulieren.
De Doosan DX235LCR-5 is verder met alle specifieke functies, o.a. Trimble 2d GPS systeem, geheel naar wens en tevredenheid van G. van den Berk BV door Staad opgebouwd. www.berkwegenbouw.nl
Staad BV Veghel is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een complete range machines om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken. De vakbekwame en goed gemotiveerde werknemers kunnen met behulp van een modern machinepark elke uitdaging aan. Kijk op www.staad-groep.nlvoor meer informatie.
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar