Inter-Techno organiseert de WinterTechno open dagen op 25&26 november!

Door Inter-Techno op maandag 31 oktober 2016 14:50, views: 308

Op onze vestiging aan de Paramariboweg 46 in Apeldoorn openen wij op 25 en 26 november onze deuren voor de Winter-Techno dagen 2016.

Met het nodige vermaak en onder het genot van een hapje en een drankje kunt u ons vernieuwde terrein verkennen. Met een toevoeging van 1500 m² aan ons huidige terrein is er genoeg ruimte om het complete portfolio van ons leveringsprogramma te tonen en zijn klaar voor verder groei in toekomst.

 

Als importeur en dealer van Bobcat en Weycor zullen we een breed programma aan machines presenteren met speciale Winter-Techno acties. Voor het aanschaffen van een nieuwe Bobcat hebben wij voordelige lease mogelijkheden met 0% rente op een looptijd van 24 maanden. Ook hebben wij speciale prijzen voor nieuwe machines die wij op voorraad hebben en OP=OP! Onze werknemers vertellen u daar graag meer over en houden u op de hoogte van het laatste nieuws over onze producten en acties. Verder hebben we een uitgebreide occasionshow met speciale meeneemprijzen.

 

Ook hebben we de officiële primeur om de nieuwe Weycor AR250e 14-tons wiellader in Nederland te introduceren. Deze wiellader is uitgerust met een 160 kW (218 pk) sterke Deutz motor welke voldoet aan de stage 4 Final norm en is zelfs stage 5 ready! De AR250E zal zich kenmerken door zijn krachtige en efficiënte prestaties. Met zijn state of the art aandrijftechniek is Weycor er zeker van dat de AR250e het nieuwe succes wordt in de wiellader reeks en het is een flinke stap richting het zwaardere segment. Deze nieuwe wiellader kan aan de tand gevoeld worden tijdens de open dagen.

 

De Bobcat behendigheidswedstrijden zijn inmiddels ook een traditie op onze open dagen, zo ook dit jaar weer. Een ieder kan zich hier voor inschrijven om mee te dingen voor mooie prijzen met als hoofdprijs een reis naar de Bobcat fabriek.

Aanmelden voor deze open dagen en Bobcat behendigheidswedstrijden kan via www.eventlogin.nl/intertechno

 

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u kijken op www.intertechno.nl/wintertechno

Weycor heeft een speciale website gelanceerd voor de nieuwe AR250e wiellader http://ar250.de/en/

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar