Kobelco SK230SR voor De Boer Burgum (incl. video)

Door Barend Kemp B.V. op maandag 31 oktober 2016 09:30, views: 407

Onlangs heeft Hans van Driel B.V. uit Ommen de derde Kobelco afgeleverd bij De Boer in Burgum. Na een SK260LC en een SK260SR binnendaaier heeft De Boer nu een Kobelco SK230SR in gebruik genomen. De Boer Burgum is zeer enthousiast over de werking en het verbruik van de Kobelco's.

Bekijk hier de video! 


De machinist zegt over de nieuwe Kobelco SK230SR het volgende; "De compacte afmetingen en de ver achterover hellende graafarm van de SK230SR zorgen ervoor dat ik ook in krappe ruimtes prima uit de voeten kan."


De Kobelco SK230SR is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan o.a.: overdruk, GPS en een Steelwrist X26 draaikantelstuk. Het afneembare draaikantelstuk is ook voorzien van een Gripper. Uiteraard is deze Kobelco standaard voorzien van het iNDr-systeem (integrated Noise & Dust reduction system) wat zorgt voor een laag geluidsniveau zowel binnen als buiten de cabine.


De grote cabine biedt een ruime werkomgeving met veel beenruimte, en de brede deuropening maakt vlot in- en uitstappen mogelijk. Naast het uitstekende zicht op het werkzaamheden, biedt de cabine een perfect zicht.


De reclameafdeling van Hans van Driel B.V. heeft de machine zelf voorzien van de belettering. Alles voor een perfecte aflevering!


Over De Boer Burgum
Kraanverhuur en Grondverzet de Boer Burgum BV is al actief sinds 1946. Het bedrijf is als agrarisch loonbedrijf opgericht door Heinze de Boer sr. en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een slagvaardige en enthousiaste organisatie. De vakbekwame en goed gemotiveerde werknemers kunnen met behulp van een modern machinepark elke uitdaging aan. Kijk op www.grondverzet-deboer.nl voor meer informatie.

www.kemp-groep.nl 

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar