Terex TW85 voor E.V.S.

Door Barend Kemp B.V. op donderdag 20 oktober 2016 10:15, views: 461
E.V.S. B.V. uit Nieuwerkerk a/d IJssel heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een Terex TW85 compacte mobiele graafmachine in ontvangst genomen.


De compacte en stabiele Terex TW85 uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek weegt 8.400 kg, heeft een vermogen van ca. 91 pk en een grote opbreekkracht van 53,2 kN. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Kemp op veel fronten aangepast naar de specifieke wensen van de klant en is afgeleverd met o.a. een vacuüminstallatie.


Over E.V.S.
E.V.S. B.V. (Van Eekeren en Van Schilt) is opgericht in 1985 door 2 aandeelhouders. In de beginjaren waren de belangrijkste activiteiten het in onder aanneming uitvoeren van allerhande grond-, weg-, en waterbouw activiteiten. In 2001 neemt E.V.S. B.V. haar eerste eigen project aan als hoofdaannemer. De werkzaamheden van E.V.S. B.V. zijn tegenwoordig o.a. riool- en weg reconstructies, grondverzet, kunstwerken, oeverwerk en beschoeiingen, persleidingen, baggeren en natuur- en landschapsinrichtingen. Kijk op www.evsbv.nl voor meer informatie.

www.kemp-groep.nl 

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!
Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar