IHI 12VXE voor R. v/d Jagt

Door Barend Kemp B.V. op woensdag 19 oktober 2016 14:35, views: 330

R. v/d Jagt Sloop & grondwerken uit Kudelstaart heeft onlangs uit handen van Daniël Buijs, vertegenwoordiger bij de Kemp Groep, de sleutels van een IHI 12VXE minigraafmachine in ontvangst genomen.


De ruime en ergonomisch verantwoorde werkplek, de uitschuifbare onderwagen, de moderne motor en de grote capaciteit van de machine zijn kenmerkend voor deze minigraver. De IHI 12VXE beschikt daarnaast over een vermogen van 12,6 pk en een bakkracht van 16 kN.


Over R. v/d Jagt Sloop & grondwerken
R. v/d Jagt Sloop & grondwerken is een bedrijf dat al enige jaren op de markt opereert. Het bedrijf is opgericht in 2006 door de heer R van der Jagt die hier zijn hart en ziel volledig heeft ingestoken. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich kunnen uitbreiden en heeft het de mogelijkheid gekregen om het aanbod van materialen te vergroten. Of het nu gaat om huizen, fabrieken of schoorstenen, zij beschikken over het benodigde materieel om de sloop zo snel en efficiënt mogelijk te realiseren. Naast sloopwerk is R. v/d Jagt Sloop & grondwerken ook gespecialiseerd in diverse grondwerken, straatwerk, boren en zagen. Kijk op www.vanderjagt-sloopwerken.nl voor meer informatie.

www.kemp-groep.nl 

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar