Nieuwe Doosan DX300LC-5 voor grondverzet van den Heuvel uit Bakel

Door Staad Veghel BV op maandag 17 oktober 2016 13:50, views: 437

Peter van den Heuvel is duidelijk over de aankoop; "We hebben van Staad BV uit Veghel de mogelijkheid gekregen om een uitgebreide demo oplocatie te draaien met deze nieuwe aankoop. Dit heeft ons in staat gesteld om écht een goed vergelijk te maken met andere opties. Uiteindelijk is er maar één conclusie; In prestatie, snelheid, nauwkeurigheid en brandstofverbruik doet deze Doosan DX300LC-5 werkelijk helemaal niets onder voor de alternatieven die we op het oog hadden. De gunstigere prijsstelling met de betrouwbaarheid van Staad die zich in het verleden heeft bewezen een prima Doosan service partner te zijn maakt de investering voor ons bedrijf compleet en betrouwbaar. Alle lof aan verkoopspecialist Rick Swinkels die ons op de juiste no nonsens manier heeft begeleid in deze aankoop."

Onder de motorkap van deze Doosan DX300LC-5 ligt een zuinige en krachtige Scania DC09 (9,3ltr.) Stage IV/ Tier 4f krachtbron met een ermogen van 271 PK/ 199 kW en SCR technologie (Adblue). Kracht in combinatie met een laag brandstofverbruik, dat is waar deze Doosan DX300LC-5 garant voor staat. De veiligheidscabine is standaard zeer ruim en luxe uitgerust met o.a. airco en klimaatregeling, instelbare verwarmde stoel met luchtvering, 7-inch TFT video display, dakluik met ruit, zonneklep, ingebouwde koelbox en USB poort. Ruime werkverlichting op de cabine(6X), hoofdgiek(2x) en contragewicht (1x), 3 jaar Core TMS, een camera op het contragewicht en temperatuur instelbaar motor stop systeem= brandstof besparing maken deel uit van de standaard uitvoering van de Doosan DX300LC-5.

De specialisten bij Staad hebben de machine uiteindelijk opgebouwd volgens de wensen van van den Heuvel met o.a. een verlengde epelsteel met hydraulische snelkoppelingen, 850mm rupsplaten, mechanische zwenksmoring en Groeneveld automatische centrale vetsmering.

Grondverzet van den Heuvel VOF is een bedrijf dat zich o.a. bezig houdt met het egaliseren van land- en tuinbouwgrond, ondwerkzaamheden t.b.v. kassenbouw en verhuur van grondverzetmachines. http://www.grondverzetvdheuvel.nl/
Staad BV Veghel is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een complete range machines om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken. De vakbekwame en goed gemotiveerde werknemers kunnen met behulp van een modern machinepark elke uitdaging aan. Kijk op www.staad-groep.nl voor meer informatie.

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar