PRIMEUR: Van Eijbergen ontvangt 2x Atlas 140W T4F (incl. video!)

Door Hans van Driel B.V. op donderdag 6 oktober 2016 14:20, views: 543
Atlas dealer Sloot Didam bv heeft onlangs als eerste in Nederland nieuwe Atlas 140W Tier 4 Final mobiele graafmachines afgeleverd bij de firma Van Eijbergen in Laag-Soeren.

 

Bekijk hier de video van de Atlas 140W T4F in de praktijk!

De Atlas 140W is o.a. uitgevoerd met een hydraulische verstelgiek, een SMP draai/kantelstuk, extra hydraulische functies die proportioneel aangestuurd worden vanaf de hendels en in de display traploos ingesteld kunnen worden, hefarmdemping, een Bro-Air 2002 HD Overdrukunit met Total air-control, een brandstofvulpomp, een uitneembare trekhaak in het schuifblad met 24 volt volgstekker, een 27MC bakkie en een Parrot telefoonset.


De nieuwe Alliance 315/80R22,5 banden zorgen voor extra stabiliteit en zijn uiterst betrouwbaar. De twee Atlassen zijn qua uitvoering exact hetzelfde. De een gaat een Atlas 1505 uit 2006 vervangen de ander een Atlas 1305 met ruim 19.000 uur op de teller.


Van Eijbergen
Van Eijbergen bestaat sinds 1957 en is al bijna 60 jaar actief in de grond,- weg,- en waterbouw en cultuur technische werken. Met circa twintig mensen is Van Eijbergen voornamelijk werkzaam in de regio Arnhem, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem en Zevenaar.


De firma Sloot Didam bv wenst de firma Van Eijbergen bv veel geluk met deze nieuwe machines en zeker zo veel probleemloze draaiuren als met de oude machines.

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!


Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar