Nieuwe Doosan DX170W-5 voor Hans Brouwers.

Door Staad Veghel BV op dinsdag 4 oktober 2016 10:55, views: 488
Staad Veghel heeft onlangs een nieuwe Doosan DX170W-5 afgeleverd bij Hans Brouwers in Bakel.
Deze Doosan DX170W-5 is voorzien van een zuinige en krachtige 6-cilinder Doosan Tier 4 Final/ Stage 4 motor met AdBlue technologie.
De Doosan DX170W-5 voldoet aan de modernste emissienormen en is van het ''Common Rail''-type met  een vermogen van 140 PK / 102 KW en een laag brandstofverbruik. Met een zeer ruime en luxe veiligheidscabine, standaard zeer compleet uitgevoerd met o.a.: airconditioning met klimaatregeling, instelbare verwarmde stoel met luchtvering, 7-inch TFT video display (met display helderheid instelling) met o.a. motor toerental weergave, dakluik met ruit, regenkap, zonneklep, ingebouwde koelbox en USB poort. De Doosan DX170W-5 is verder met alle  specifieke functies, waaronder hydraulische verstelbare hoofdgiek en een maaikorf geheel naar wens en tevredenheid van Hans Brouwers door de specialisten van Staad opgebouwd.
Hans Brouwers over de nieuwe aankoop; "In het verleden hebben wij vanuit het loonbedrijf al regelmatig zaken gedaan met Staad BV en Doosan. Sinds de verkoop van het loonbedrijf ga ik verder als eigen draaier. Deze Doosan DX170W-5  is een mooi formaat voor mij, hiermee heb ik als zelfstandige een betrouwbare en mooie machine die breed inzetbaar is op allerlei vlakken. Ik kan hier nog jaren met veel plezier op draaien en het bedijf Staad is een partner waar ik het volste vertrouwen in heb voor de toekomst."
Staad BV Veghel is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een complete range  machines om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken. www.staad-groep.nl
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar