6e Nieuwe Doosan voor Dirix Elsloo

Door Staad Veghel BV op donderdag 22 september 2016 12:25, views: 484
Dirix Elsloo BV heeft onlangs een nieuwe Doosan DX225LC-5 in gebruik genomen. Dit is alweer de 6e Doosan in het werkmaterieel van Dirix Elsloo en ook de 7e Doosan is inmiddels besteld. Het is vanzelfsprekend dat Dirix Elsloo enorm tevreden is over de combinatie Doosan en de leverancier van alle machines, Staad BV uit Veghel.
De nieuwste Doosan DX225LC-5 is uitgerust met een zuinige en krachtige 6-cilinder Doosan Tier 4 Final/ Stage IV motor met AdBleu technologie een vermogen van 185 PK / 136kW en een bijzonder laag brandstofverbruik. De specialisten van Staad hebben deze machine geheel volgens de wensen van Dirix opgebouwd inclusief o.a. 40 ltr pomp t.b.v. rotatie functie en fresfilter multibox overdruksysteem. Standaard is de Doosan DX225LC al voorzien van o.a. Core TMS, uitgebreide werkverlichting en een camera op het contragewicht.
Machinist Jordy is enthousiast aan het werk in Maastricht als we op locatiebezoek zijn. Jordy; "Deze machine is echt geweldig, snel, precies, zuinig, comfortabel en mooi in uitstraling mede door onze eigen bedrijfskleuren. Ik ga iedere dag fluitend naar mijn werk, fijn voor mij en goed voor mijn werkgever."
Dirix Elsloo is in 1923 opgericht als eenmanstransportbedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf tot ver buiten de regio. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Dirix is in staat om voor zowel bedrijven, overheden als particulieren flexibel aan de slag te gaan. Daarbij is de omvang van het project niet van belang. Flexibiliteit is mogelijk door goede planning en effectieve inzet van professionals, www.dirix.nl
Staad BV Veghel is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een complete range machines om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken. Kijk op www.staad-groep.nl voor meer informatie.
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!





Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar