PRIMEUR: Atlas 150W Tier 4 Final voor Donselaar (incl. video)

Door Barend Kemp B.V. op woensdag 14 september 2016 09:55, views: 491
W.G. Donselaar Kraanverhuur- en Loonbedrijf vof uit Leerdam heeft onlangs een nieuwe Atlas 150W Tier 4 Final mobiele graafmachine in gebruik genomen. De Atlas 150W Tier 4 Final voldoet aan de strengste milieueisen en is qua uiterlijk flink aangepast.


Bekijk hier de video!

Naast de nieuwe schone en zuinige Deutz motor (AdBlue) heeft de Atlas 150W een zwaardere draaikrans en is de onderwagen met 100 mm verlengd. De wielbasis is hierdoor van 2.500 naar 2.600 mm gegaan wat de rijeigenschappen heeft verbeterd. De 150W kenmerkt zich verder door het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.


De verhoogde ombouw biedt de benodigde ruimte voor de nieuwe motor en het vernieuwde uitlaatsysteem. Daarnaast is door de vernieuwde indeling de toegankelijkheid voor onderhoud nog verder verbeterd.


De modellen 140W, 150W en 160W uit de nieuwe Atlas W-serie Tier 4 Final zijn uit voorraad leverbaar.


W.G. Donselaar Kraanverhuur- en Loonbedrijf vof is gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines en machines t.b.v. cultuurtechnische werken en groenvoorziening. Kijk op www.entreeding.com/bedrijven/564839/ voor meer informatie.


www.kemp-groep.nl - www.hansvandriel.nl

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!


Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar