Kobelco SK210LC-10 voor Van der Spek (incl. video!)

Door Barend Kemp B.V. op donderdag 8 september 2016 17:25, views: 534
Van der Spek Loon- en Grondwerk uit Bergschenhoek heeft sinds enige tijd een nieuwe Kobelco SK210LC-10 in gebruik. Dit is reeds de vierde Kobelco voor Van der Spek die eerder al een SK17SR, een SK35SR en een SK75SR aankochten bij de Kemp Groep in De Meern.


Bekijk hier de video van de Kobelco SK210LC-10 in de praktijk!


De Kobelco SK210LC-10 voldoet aan de strengste milieueisen en door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210LC-10 zuinig, stil en milieuvriendelijk.

De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel. Het is ook de huidige machinist die de Kobelco roemt om zijn bedieningsgemak. De machine werkt ongelofelijk zuiver.


Over Van der Spek
Van der Spek Loon- en Grondwerk uit Bergschenhoek is sinds de jaren '60 actief op het gebied van het traditionele loonwerk. Later aangevuld met grondverzet en machineverhuur. Sinds 2000 richt Van der Spek zich voornamelijk op de grotere infrabedrijven als Boskalis, Mourik Groot-Ammers, Hak, Mouwrik Waardenburg en KWS. Kijk op www.spekloonwerken.nl voor meer informatie.

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar