Dubbele primeur nieuwste Doosan DX140W-5 voor Staad Veghel.

Door Staad Veghel BV op donderdag 8 september 2016 14:00, views: 396
Eind april had Staad Veghel voor Nederland de primeur om de eerste Doosan DX140W-5 voor de Nederlandse markt te verkopen aan Vossenberg transport BV in Brunsum.
Afgelopen week is de eerste Doosan DX140W-5 afgeleverd aan de Rooise wegenbouw BV, die deze machine gelijk heeft ingezet voor werkzaamheden. Doordat de uitvoering van de machine voor de Rooise wegenbouw een door Staad vooraf bestelde machine was hebben zij de primeur van de eerste levering.
Bas van Kaathoven, kleinzoon van de oprichter van de Rooise wegenbouw is erg uitgesproken over hun nieuwe DoosanDX140W-5; "Wij zijn al geruime tijd bekend met de prestaties van Doosan en uitermate tevreden, de uitstraling van de DX140w-5 met nieuwe antraciet accenten in combinatie met onze eigen bedrijfskleur maken hem ook nog eens heel stoer om te zien. De snelheid, het secuur kunnen werken, de ruime cabine en zeker ook de betrouwbaarheid en oplossingsgerichtheid van het bedrijf Staad maakt het dat er nu een 5e Doosan door ons is aangekocht. Deze nieuwe DX140W-5 is o.a. opgebouwd met een Steelwrist tiltrotator, lastcompensator, Groeneveld vetsmering, stalen spatborden waar je ook op kunt lopen, trekhaak in dozerblad en een overdrukcabine zodat hij voor vele werkzaamheden kan worden ingezet."
De Rooise wegenbouw BV is verbonden met M.J. van Kaathoven BV en al ruim 60 jaar actief als transport en grondverzetbedrijf. De derde generatie staat inmiddels ook aan het dagelijkse regiem van dit prachtige bedrijf www.rooisewegenbouw.nl
De nieuwste Doosan is uitgerust met een zuinige en krachtige 6-cilinder Doosan Tier 4 Final/ Stage 4 motor met AdBleu technologie. Vermogen van 137 PK / 100kW en een bijzonder laag brandstofverbruik.
Staad BV Veghel is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een complete range machines om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken. De vakbekwame en goed gemotiveerde werknemers kunnen met behulp van een modern machinepark elke uitdaging aan. Kijk op www.staad-groep.nl voor meer informatie.
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!


Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar