PRIMEUR: IHI 55N-4 midigraver voor Duineveld (incl. video!)

Door Barend Kemp B.V. op dinsdag 6 september 2016 09:30, views: 310
Duineveld Cultuurtechniek in Nieuw-Vennep heeft als eerste in Nederland de nieuwe IHI 55N-4 midigraafmachine in gebruik genomen. Een van de meest succesvolle midigraafmachines uit het IHI leveringsprogramma voldoet weer aan alle verwachtingen. Krachtig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Deze nieuwe IHI 55N-4 vervangt een IHI 55N-2 met ruim 11.000 uur op de teller.

 

Duineveld werkt al 20 jaar op een IHI. Ooit opgestapt op een IHI 55J en na de IHI 55N-2 nu de 55N-4. De keuze voor weer een IHI was voor de hand liggend want naast de betrouwbaarheid en stabiliteit van de machine roemt Duineveld het hoge serviceniveau van de Kemp Groep. Duineveld zegt hierover het volgende; "De mogelijkheid om bij de Kemp Groep in De Meern 's avonds en op zaterdag van hun dienstverlening gebruik te maken is echt van toegevoegde waarde."


De IHI 55N-4 is volledig uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van de Kemp Groep in De Meern. Denk hierbij aan o.a.: een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, extra functies, brandstofvulpomp en extra werkverlichting. De 5,5 ton wegende IHI heeft een vermogen van circa 64,7 pk en een bakkracht van 36,3 kN. De brandstoftank met een inhoud van maar liefst 95 liter in combinatie met de nieuwe zuinige motor resulteert in een hoog rendement per draaiuur.


Over Duineveld Cultuurtechniek
Duineveld Cultuurtechniek uit Nieuw-Vennep ondersteunt veel hoveniersbedrijven bij de aanleg van tuinen. Daarnaast is Duineveld werkzaam voor verschillende aannemers en wordt hij vaak ingehuurd voor slootwerkzaamheden.

www.kemp-groep.nl 

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar