Nieuwe Doosan DX63-3 voor Cerfontaine

Door Staad Veghel BV op dinsdag 6 september 2016 08:00, views: 347
Nieuwe Doosan DX63-3 voor Cerfontaine
Cerfontaine uit Berg en Terblijt is bijzonder tevreden over de prestaties van de onlangs nieuw geleverde Doosan DX63-3. Deze Doosan heeft een zuinige en krachtige 4 cilinder Yanmar Stage III B/ Tier 4i conforme EGR motor. Tevens is dit semi compacte model voorzien van een luxe veiligheidscabine die standaard zeer compleet is uitgevoerd met o.a. airconditioning, verwarming, instelbare stoel met luchtvering en zwaailamp.
Roger Cerfontaine is bekend met het bedrijf Staad BV die de nieuwe DX 63-3 heeft geleverd. Roger daarover; " We hebben al een 6-tal Doosan machines, weliswaar in zwaardere uitvoeringen, die door Staad geleverd zijn in het verleden. Deze Doosan DX63-3 stond hier op ons verzoek als demo, er hebben diverse machinisten naar volle tevredenheid op gedraaid. Dan is het voor mij duidelijk, als mijn machinisten tevreden zijn over de Doosan dan doe ik graag zaken met een betrouwbare partij als Staad BV."
De Doosan DX163-3 is verder met alle specifieke functies, geheel naar wens en tevredenheid van Cerfontaine door de specialisten van Staad opgebouwd. Staad BV is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een complete range machines om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken. www.staad-groep.nl
Cerfontaine B.V. is actief in loonwerk, akkerbouw en veeteelt, grondverzet en transport.
Cerfontaine is van oorsprong een gemengd agrarisch bedrijf, maar door ervaring en expertise hebben de activiteiten zich in de loop der jaren ook naar andere sectoren uitgebreid. In 1965 werd gestart met agrarisch loonwerk. In de jaren tachtig kwam daar grondverzet bij. Om dit werk optimaal te kunnen uitvoeren, hebben ze sinds de jaren negentig  het wegtransport uitgebreid. Momenteel werken er 70 mensen. Cerfontaine is een hecht familiebedrijf.
Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar