Kobelco SK210LC voor Van der Helm (incl. video!)

Door Barend Kemp B.V. op donderdag 15 september 2016 15:45, views: 468
Van der Helm Bedrijven B.V. uit Berkel en Rodenrijs heeft alweer enige tijd geleden een Kobelco SK210LC in gebruik genomen. De Kobelco, welke volledig naar de eisen en de wensen van de klant is opgebouwd, bevalt uitstekend. Deze Kobelco verving een Case CX210LC uit 2005.

 

De Kobelco SK210lc voldoet aan de strenger wordende milieueisen en door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieu- vriendelijk.


De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel.


Over Van der Helm Bedrijven B.V.
VanderHelm is de bodembrede dienstverlener, voor alles wat op en in de bodem moet gebeuren, in de gehele keten van: onderzoek, advies en realisatie met de specialismen Milieu, Civiel & Infra en Ecologie. De combinatie van activiteiten maakt Van der Helm onderscheidend en vernieuwend en biedt hun relaties de mogelijkheid te kiezen voor duurzame, integrale en kostenbesparende oplossingen, waarbij men zowel organisatorisch als financieel optimaal wordt ontzorgt. Van der Helm beschikt over een uitgebreid machinepark en mensen met jarenlange ervaring en kennis die elk type project van elke omvang kunnen aanpakken. De expertise op het gebied van onderzoek en advies is tevens beschikbaar bij de realisatie van verschillende soorten werk en projecten. Kijk op www.vdhelm.nl voor meer informatie.


Bekijk hier de video van de Kobelco SK210 in de praktijk!

www.kemp-groep.nl - www.hansvandriel.nl

Pagina delen? korte URL nodig?
Gebruik deze!

Zelf nieuws toevoegen?

Deze website biedt de mogelijk om zelf nieuws te plaatsen, klik hier voor meer informatie

Nieuws laten toevoegen

Je kan ook nieuws insturen, stuur het nieuwsartikel incl. foto's naar